top of page
422A0468.jpg

Joyce van Puijvelde

Profiel foto.jpg

AANGENAAM!!

Ik ben een fotograaf, moeder en sta vol enthousiasme in het leven. Mijn drijfkracht is leren. Ik wil niks liever dan blijven leren. Thuis zijn wij een gezin van 5. Een dolle en drukke boel. Ik houd van mijn werk als trouwfotograf in alle opzichten. Vanaf het eerste contact met het bruidspaar tot de aflevering van een mooie herinnering. 

HET LEUKSTE BEROEP VAN DE WERELD

Ik geniet van de kleine dingen in het leven. Met mijn gezin erop uit gaan of juist lekker ontspannen in de tuin zitten. Mij energie is altijd aan en kan daardoor ook het maximale uit een dag halen. Ik houd ervan om nieuwe mensen te ontmoeten e dat is een ontzettend leuke bijkomstigheid van mijn beroep.  Bruiloften vast leggen is zo ontzettend leuk. Alle voor pret en trouwkriebels voel ik mee. Wanneer een bruidspaar straalt bij alleen al het vertellen over hun dag de gaat komen.  Elke keer weer vind ik het een enorme eer om een bruiloft vast te mogen leggen in mijn stijl. Ik geloof oprecht dat ik het leukste beroep van de wereld heb.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER TROUWFOTOGRAFIE LIMBURG

Klantvriendelijk, gespecialiseerd, veilig, vertrouwd, spontaan, goed bereikbaar, meedenkend, gepassioneerd en vooral een hele fijne ervaring.

WIE BEN IK 

Mijn naam is Joyce van Puijvelde. Ons gezin bestaat uit 3 kids van 12, 12 en 10. Al 6 jaar fotografeer ik met veel passie en het groeit steeds harder door waar ik ontzettend trots op ben. Ik wil zelf ook niks liever dan groeien en ontwikkelen. En wat is nou mooier dan dat ik dit mag delen met jullie ♥

Mocht je nou denken "huh die ken ik toch al?" Dat klopt ik ben ook het gezicht achter Puijvelde fotografie. Maar omdat bruidsfotografie toch een andre tak van sport is en dit ook zichtbaar wilde maken, heb ik ervoor gekozen om dit los te koppelen van mijn studio werk. 

Wat zeggen bruidsparen?

Bruidsfotografe limburg

In één woord WAUW! We hebben een schitterende dag gehad mede door Joyce. Wat we zeker een dikke pluspunt vinden is de loveshoot van te voren. Zo leer je elkaar kennen en weet je ongeveer wat er gaat komen tijdens de bruiloft. Ze is van het begin tot het einde zeer betrokken geweest wat erg fijn was. De avond van de bruiloft al verschillende mooie foto's mogen ontvangen. De dag erna al een mooie preview gekregen waar we nog steeds van nagenieten. Dat laat zien dat ze professioneel is en haar afspraken nakomt. We raden Joyce zeker aan!!

Bettine en Remco

489.JPG

Via mijn collega zijn wij in contact gekomen met Joyce en daar hebben wij zeker geen spijt van gehad! Joyce verstaat haar vak. Ze is enthousiast, flexibel en denkt goed mee. Fotograveren is haar passie en dat zie je ook duidelijk terug in de resultaten, wat een geweldige foto's en fotoalbum heeft ze gemaakt! Als je een leuke, spontane en enthousiaste fotografe zoekt, met oog voor details en op de juiste momenten, spontane foto's weet te schieten, dan raden wij Puijvelde fotografie voor meer dan 200% aan!

Kimberly en Mike

Tim&Sharon239.JPG

De samenwerking met Puijvelde fotografie was vanaf moment 1 perfect. Uitgebreide kennismaking, veel vrijheid in wensen en uurplanning. Alles was bespreekbaar. Een fotografe waar ik voor eeuwig goede herinneringen aan koester.
Tijdens de trouwdag voelden wij ons ieder moment prettig en vertrouwd alsof we haar al jaren kende. Ze stond open voor ideetjes, spontane ingevingen en ook veel gezelligheid.
Twijfel niet langer en leer haar kennen via een vrijblijvende kennismaking, wij kijken er met 100% happiness aan terug.
 

Sharon en Tim

bottom of page